Asus România a semnat un parteneriat cu Network One Distribution

Scris de | 11 iunie, 2012
Asus România a semnat un parteneriat cu Network One Distribution

Compania Network One Distribution a anunţat semnarea unui parteneriat strategic cu Asus România prin care speră la vânzări de 10 milioane de euro până la finele anului 2012.

Cu o cotă de piaţă de 25%, Network One Distribution este distribuitorul numărul unu pe piaţa de laptopuri, estimată la 250 milioane de euro în 2011 şi cu o creştere prognozată de 10% în 2012. Prin parteneriatul cu Asus, care deţine o cotă de 16% pe piaţa laptopurilor, NOD îşi consolidează poziţia de cel mai important distribuitor al pieţei româneşti de computere portabile, furnizor pentru o bază de peste 2.000 de revânzători din România.

Ciprian Donciu, Country Manager Asus România, a declarat într-un comunicat de presă:” Vrem ca produsele Asus să fie disponibile unui număr cât mai mare de potenţiali utilizatori din România şi urmărim să consolidăm poziţia de lider inclusiv prin parteneriatul cu Network One Distribution. Acesta va acoperi întregul portofoliu de produse Asus, de la laptopuri şi tablete la networking, monitoare, componente PC şi dispozitive multimedia. Ţintim ca, până la sfârşitul acestui an, să realizăm împreună o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro.”

Răzvan Ziemba, Director General NOD, a comentat de asemenea parteneriatul:” Am integrat rapid întregul portofoliu Asus în parte şi datorită investiţiei de 1,5 milioane de euro pe care NOD a derulat-o anul trecut pentru optimizarea logistică şi operaţională. În acest moment avem disponibile toate gamele de produse Asus, pe care le putem oferi pe toate canalele de distribuţie.”

Etichete: , , ,