Google Maps oferă de acum informaţii despre traficul din Bucureşti

Scris de | 20 iunie, 2012
Google Maps  oferă de acum informaţii despre traficul din Bucureşti

Google Maps îţi permite să descoperi informaţii în timp real despre condiţiile de trafic din Bucureşti şi de pe anumite porţiuni ale drumului european E81 şi să îţi faci o idee despre cât ar putea dura timpul de călătorie.

Vorbim practic despre o extindere a acoperirii serviciului de vizualizare a condițiilor de trafic în timp real, pentru a include 7 ţări noi: Belarus, Estonia, Letonia, Mexic, Peru, România şi Africa de Sud.

Utilizatorii noi pot verifica condiţiile de trafic vizitând http://maps.google.ro/ şi accesând stratul de trafic în widget-ul din partea superioară dreaptă a hărţii. Aceste informaţii de trafic sunt disponibile și pe Hărțile Google pentru dispozitive mobile şi cu Navigarea cu Hărți Google Navigation.

În afară de aceste completări Google a îmbunătăţit și extins acoperirea pe mai multe drumuri din 19 de ţări şi regiuni în care condițiile de trafic sunt deja disponibile: Australia, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelandă, Puerto Rico, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan și Marea Britanie.

Etichete: , , ,