Canon Powershot A800 şi GPS MIO, într-un pachet de vacanţă de la Germanos

Scris de | 26 iunie, 2012
Canon Powershot A800 şi GPS MIO, într-un pachet de vacanţă de la Germanos

Germanos a anunţat un pachet promoţional ce conţine un aparat foto Canon Powershot A800 şi un GPS Mio cu harta întreagă a României, dedicat celor ce se grăbesc să profite de vacanţa de vară.

Aparatul foto Canon Powershot A800 din kitul de vacanţă este compact şi perfect pentru o călătorie. Are o cameră de 10MP cu un obiectiv cu zoom optic 3.3x şi ecran LCD de 2.5 inci pentru vizualizarea fotografiilor realizate. Aparatul permite 16 moduri de fotografiere, este prevăzut cu auto-declanşator pentru feţe şi cu o funcţie pentru reducerea estompării. Mai mult, camera foto Canon Powershot A800 permite şi înregistrare video cu o redare îndelungată a filmelor.

Kitul pentru vacanţe reuşite conţine şi un set de accesorii pentru camera foto, compus dintr-o husă, un încărcător cu acumulator şi un card de memorie.

Un alt accesoriu nelipsit dintr-un kit de vacanţă este un GPS. Oferta de la Germanos are şi sistemul de navigaţie MIO cu harta completă a României cu actualizare gratuită a acesteia timp de 2 ani. Dispozitivul are un ecran panoramic mare de 4.3 inci şi utilizează un software de ultimă generaţie, Mio Spirit.

Pachetul de la Germanos este perfect pentru ca vacanţa din această vară să fie cea mai reuşită. Kitul cu cele trei produse incluse este disponibil în reţeaua de magazine Germanos Telecom România la preţul de 499 lei.

Etichete: , , ,