Internet nelimitat pe plajele din România, de la Orange

Scris de | 5 iulie, 2012
Internet nelimitat pe plajele din România, de la Orange

Abonaţii Orange care activeaza una dintre optiunile MySmartphone sau orice optiune de internet pe mobil de tipul Net vor avea acces nelimitat la internet pe plajele din Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama Veche pana la finalul lunii august.

„Clientii nostri vor sa se bucure de vara, de timpul liber pe care si-l petrec in vacante, calatorind sau stand la plaja. Optiunea Net Summer este gandita special pentru aceasta perioada a anului, in care internetul pe mobil este important deoarece ofera acces rapid la harti, la informatii despre zone turistice, la prognoza meteo sau la e-mail si retele sociale” a declarat Vanina Ungureanu, Business Division Manager in cadrul Orange Romania.

Oferta de internet nelimitat acopera toate zonele de plaja ale respectivelor localitati, iar viteza de conectare la internet va fi de pana la 43,2 Mbps, prin intermediul tehnologiei Dual Carrier, cea mai mare viteza de internet mobil disponibila in Romania.

Pentru cei care doresc sa beneficieze de internet pe mobil pe toata durata verii, Orange a lansat optiunea Net Summer, valabila pentru 3 luni. Ea poate fi activata pana pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul SUMMER.

Net Summer costa 12 euro, TVA inclus, si este valabila pe durata verii, adresandu-se exclusiv abonatilor Orange. Ea ofera 3 GB de internet (trafic national) pentru 3 luni, cate 1GB disponibil in fiecare luna, si internet nelimitat pe plaja in localitatile mentionate. In plus, clientii vor fi anuntati printr-un SMS cand se apropie de limita traficului inclus. In cazul in care va fi depasita limita de 1GB/luna, tariful suplimentar va fi automat de 0,50 euro/50MB

 

Etichete: , , , , , ,