Orange Romania a finalizat tranziția Orange Romania Communications catre brandul Orange și prezintă noua ofertă de prețuri pentru serviciile fixe și mobile

Scris de | 24 martie, 2022
Orange Romania a finalizat tranziția Orange Romania Communications catre brandul Orange și prezintă noua ofertă de prețuri pentru serviciile fixe și mobile

Pe 28 martie 2022, operatorul de servicii fixe Orange Romania Communications a anunțat că va încheia procesul de tranziție către brandul Orange pentru toate produsele și serviciile sale.

De luni, clienții vor descoperi un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicațiilor. De asemenea, vor avea acces la prima ofertă comună de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications. Totodată, Orange Business Services devine unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de data center din România, prin alăturarea resurselor Orange Romania Communications.

Ce urmează

Pe 30 septembrie 2021, Orange a finalizat achiziția pachetului majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. La 6 luni de la tranzacție, cele două companii marchează parcurgerea mai multor pași importanți cu scopul finalizării tranziției operatorului de servicii fixe spre brandul Orange și pentru a le oferi clienților o experiență unitară, conform standardelor Orange de customer experience.

În ultimele 6 luni, jumătate dintre clienții Orange Romania Communications cu servicii mobile asociate contractelor convergente a fost transferată de la conectivitate mobilă Telekom Romania Mobile în rețeaua Orange România.

De pe 28 martie 2022, clienții Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center – 300, website orange.ro și social media Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și Twitter sub brandul Orange. Aceștia vor observa, de asemenea, un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicației MyAccount Fix, ce devine My Orange Fix.

Orange Romania Communications va continua să funcționeze ca entitate juridică separată, subsidiară a Orange România.

Oferta de servicii fix-mobil cu fibră la viteze de până la 1.8 Gbps, la nivel național

Oferta din 28 martie aduce, în premieră la nivel național, un pachet care include Fibra 2000 cu viteze de până la 1.8 Gbps și router Wi-Fi 6 inclus, servicii mobile în rețeaua Orange, și TV cu un conținut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport și opțiunea HBO & HBO Max inclusă 12 luni.

Pentru clienții existenți ai uneia dintre cele două companii, pachetele de fibră-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. De asemenea, clienții loiali primesc până la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange sau Orange Romania Communications, la achiziționarea de dispozitive. Astfel, la formarea unui pachet convergent cu servicii fix-mobil, se poate achiziționa un televizor Samsung Smart TV 108 cm la prețul promoțional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate.

În același timp, clienții noi care vor să beneficieze de calitatea de top a rețelei și a serviciilor Orange pot alege un pachet cu servicii de internet prin fibră și TV de la 10 euro sau un pachet cu fibră-TV-mobil de la 16 euro.

Cu ocazia lansării noii oferte, abonații celor două companii se vor bucura un cadou: acces 5G gratuit timp de o lună. Acesta este disponibil atât abonaților persoane fizice, cât și juridice, ce se află în aria de acoperire și au un dispozitiv compatibil.

Canalele Telekom Sport vor deveni Orange Sport

Pentru pasionații de sport, grilele TV Orange și Orange Romania Communications vor cuprinde, în curând, și programele sportive Orange 1, 2, 3 și 4. Astfel, ei vor putea urmări pe smart TV, telefon sau tabletă competiții sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1.

Etichete: , , , , , , , ,