Cosmote oferă tarife reduse în roaming pe durata Jocurilor Olimpice din Londra

Scris de | 12 iulie, 2012
Cosmote oferă tarife reduse în roaming pe durata Jocurilor Olimpice din Londra

Cosmote România a anunţat astăzi un tarif special pentru utilizatorii serviciului de roaming care călătoresc vara aceasta în Marea Britanie, cu ocazia Jocurilor Olimpice.

Clienţii Cosmote România care doresc să susţină echipa României la Jocurile Olimpice sau să viziteze Marea Britanie în timpul Olimpiadei au acum un motiv în plus pentru a călători, datorită ofertei speciale Roaming Avantaj de la Cosmote.

Oana Cristea, Wholesales Services Senior Manager, Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă: „Jocurile Olimpice reprezintă definiţia performanţei, unde cei mai buni jucători se întâlnesc într-un singur loc la fiecare patru ani. Este momentul în care recordurile sunt depăşite şi medaliile de aur sunt cea mai mare răsplată. Performanţa este şi unul dintre obiectivele noastre şi o realizare pe care o vom susţine şi încuraja întotdeauna. Cu această ocazie, vrem să venim în întâmpinarea clienţilor Cosmote care aleg să susţină marii atleţi în această perioadă în Marea Britanie, oferindu-le cea mai avantajoasă ofertă promoţională prin Roaming Avantaj.”

Astfel, Cosmote România oferă tuturor clienţilor – abonaţi sau utilizatori de cartelă preplătită cu serviciul Roaming Avantaj activ – o promoţie unică în timpul Jocurilor Olimpice de vară. În perioada 27 iulie – 12 august, având la dispoziţie serviciul Roaming Avantaj, clienţii nu îşi vor mai face griji pentru costul apelurilor efectuate, al navigării pe Internet sau al trimiterii de SMS-uri şi astfel, se pot bucura mai mult de călătoria în Marea Britanie.

Cu noua ofertă promoţională Roaming Avantaj, clienţii pot vorbi cu prietenii şi familia, trimite SMS-uri sau naviga pe Internet, toate la acelaşi tarif. 1 minut de apel voce, iniţiat sau primit, 1 SMS sau 1MB trafic de date, indiferent de modul în care aleg să comunice, va costa doar 0,08 Euro.

Oferta promoţională este disponibilă pentru utilizarea serviciului Roaming Avantaj în Marea Britanie, în perioada 27 iulie – 12 august 2012.

Etichete: , , , , ,