Canon EOS M: Design compact şi senzor APS-C de 18 megapixeli

Scris de | 24 iulie, 2012
Canon EOS M: Design compact şi senzor APS-C de 18 megapixeli

Canon a anunţat astăzi un nou model din gama EOS ce beneficiază de un design compact şi de imagini la calitate de DSLR, datorită rezoluţiei înalte a senzorului CMOS hibrid APS-C, de 18 megapixeli.

Cu ajutorul procesorului Canon DIGIC 5, culorile ies în evidenţă, tonurile de culoare ale pielii sunt redate natural, iar declanşatorul super-rapid permite capturarea instantaneelor într-o fracţiune de secundă.

Pentru imagini extrem de clare şi înregistrare similară celor profesionale, noua cameră foloseşte un sistem AF hibrid pentru un auto-focus extrem de rapid şi de precis în timpul folosirii atât în mod de fotografiere, cât şi de filmare, toate pentru a înregistra cu încredere orice moment important.

Pe lângă compatibilitatea cu obiectivele Canon EF, accesoriile şi flashurile Speedlite deja existente, EOS M se lansează cu propria gamă de accesorii compacte. Noile obiective EF-M oferă portabilitate şi înaltă performanţă – EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM standard zoom şi EF-M 22mm f/2 STM pancake. Ambele beneficiază de noua tehnologie Stepper Motor, pentru o performanţă AF excepţională şi silenţioasă, dar şi de precizia tehnologiei optice a Canon, în timp ce designul compact defineşte forma ideală pentru un aparat ce încape cu uşurinţă într-un buzunar.

În plus, EOS M vine, în pachetul standard, cu noul flash Speedlite 90EX. Uşor şi foarte compact, cu număr director (GN) de maximum 9, poate fi utlizat inclusiv cu obiective wide, ceea ce îl face ideal pentru folosirea uzuală.

Modelul EOS M va fi disponibil în culorile negru, alb, argintiu şi roşu, şi va putea fi achiziţionat din luna octombrie a anului curent.

Etichete: , , ,