Bitdefender Internet Security 2012, lider în industria de securitate on-line

Scris de | 9 august, 2012
Bitdefender Internet Security 2012, lider în industria de securitate on-line

Bitdefender a anunţat rezultatele pe care le-a obţinut produsul Internet Security 2012 în cadrul testelor realizate de organizaţia independentă AV-TEST. Cu un număr de 17 puncte câştigate din 18, Bitdefender rămâne pe primul loc în topul soluţiilor de antivirus.

Bitdefender a obţinut un maximum de 6 puncte la testarea capacității de curățare şi reparare a sistemului în urma unei infecții. La categoriile Protecţie şi Uşurinţă în utilizare produsul a obținut 5,5 puncte.

Viorel Canja, şeful laboratoarelor antimalware şi antispam din Bitdefender, a comentat rezultatele într-un comunicat de presă: „Rezultatele ultimelor sesiuni de evaluare derulate de AV-TEST vin după mai bine de un an de premii și distincții de recunoaștere a performanțelor produselor Bitdefender din gama 2012. Acestea ne-au furnizat o bază solidă și energie sporită de a dezvolta noua noastră linie proaspăt lansată, Bitdefender 2013. Aștept cu interes următoarele testări.”

Institutul AV-TEST cu sediul în Magdeburg, Germania, este o companie de analiză de software antivirus, o autoritate în industria globală de securitate informatică.

Etichete: , , ,