Google Search pe iOS va ataca direct asistentul personal Siri

Scris de | 9 august, 2012
Google Search pe iOS va ataca direct asistentul personal Siri

Gigantul Google a anunţat printr-un post pe blog-ul oficial o actualizare a aplicaţiei de căutare Google Search pentru sistemul de operare iOS. Noua versiune va beneficia de control vocal, o caracteristică ce ameninţă direct asistentul personal Siri.

Utilizatorii aplicaţiei Google Search pe iOS vor putea folosi în viitorul apropiat opţiunea de „Voice Search” prin care pot căuta informaţii pe internet cu ajutorul vocii. După ce întrebarea a fost adresată aplicaţiei, aceasta îi va comunica rezultatul căutării, într-un fel foarte asemănător cu Siri. Fără îndoială, această actualizare va rivaliza direct cu asistentul personal dezvoltat de către compania din Cupertino.

Din păcate Google nu a oferit nici un fel de detaliu în ceea ce priveşte lansarea update-ului, însă nu vom avea mult de aşteptat având în vedere faptul că această opţiune poate fi folosită deja de către cei ce deţin un smartphone cu sistemul de operare Android.

Noua versiune a aplicaţiei Google Search va fi disponibilă în curând. Până atunci poţi urmări un scurt clip de prezentare:

Etichete: , , , , ,