Harta de navigaţie Atlasul Digital al României a fost actualizată

Scris de | 21 august, 2012
Harta de navigaţie Atlasul Digital al României a fost actualizată

Sheba Distribution a anunţat astăzi lansarea unei noi versiuni a programului Atlasul Digital al României, dedicată sistemelor de navigaţie Garmin. RO.A.D.2012.40 pune în premieră la dispoziţia şoferilor autostrada A3 între Bucureşti şi Ploieşti şi autostrada A2 completă.

Noua versiune adduce în plus faţă de ediţia precedentă, RO.A.D.2012.30, peste 17.241,53 de kilometri de drumuri, acoperirea în teritoriu ridicându-se la un total de 267.261,99 km de căi de comunicaţii, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Vaslui, Iaşi, Caraş-Severin şi Hunedoara. Numărul de informaţii de tip punct de interes  se ridică în această ediţie la 314.941, împărţite în 437 de categorii.

În această ediţie găsim în premieră autostrada A3 între Bucureşti şi Ploieşti cu legătura de la Snagov, autostrada A2 completă, inclusiv segmentul Cernavoda-Medgidia cu legătura de la Valea Dacilor, continuarea centurii A4 și legătura la A4 din Ovidiu, pasajul subteran Ştefan Guşe-Oituz din Bacău, pasajul rutier suprateran din Craiova, pasajul subteran de acces la Prisma-Hornbach de pe DN1 din Baloteşti, pasajul subteran de acces la Carrefour Tom din Ovidiu, podul rutier nou peste Cibin din Sibiu, străpungerea Popişteanu Cristian din Bucureşti, accesul la centrele comerciale Maritimo din Constanţa şi Lidl din Fălticeni, legătura Coresi din Braşov precum şi multe cartiere rezidenţiale de dată recentă (cartierul A.N.L. Henri Coandă, zonele rezidenţiale FeliCity, Upground, Quadra Place, Greenfield Residence, etc. din Bucureşti, Militari Residence din Roşu, Ibiza Sol, Ibiza Golf si Oxford Gardens din Voluntari, etc.), sensuri unice şi 38 (treizecişiopt) sensuri giratorii apărute între timp.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale cetăţii de epoca fierului de la Herneacova, ale aşezărilor fortificate e-neolitice ale Culturilor Precucuteni de la Târpeşti – Râpa lui Bodai, Culturii Cucuteni de la Ruginoasa – Dealul Drăghici, Culturii Vădastra de la Vădastra – Dealul Cişmelei, Culturii Ceramicii Liniare de la Isaiia – Balta Popii, ale cetăţii de epoca bronzului şi dacică de la Năeni – Zănoaga, ale cetăţilor dacice de la Pietroasele – Gruiu Dării şi de la Todireşti – La Şanţuri.

Atlasul Digital al României v4.40, RO.A.D.2012.40 poate fi achiziţionat sub formă de card la un preţ de 475 Lei + TVA de pe site-ul oficial Garmin.

Etichete: , , ,