LG Optimus L9: Design premium, funcţii avansate de traducere

Scris de | 30 august, 2012
LG Optimus L9: Design premium, funcţii avansate de traducere

LG Optimus L9 păşeşte pe urmele modelelor cu design premium L3, L5 şi L7, remarcându-se printr-o grosime de doar 9.1 mm şi un look minimalist, stilat.

La fel ca multe dintre smartphone-urile din ultima perioadă şi Optimus L9 este construit în jurul unui display IPS masiv de 4.7 inchi. Procesorul utilizat este un dual core la 1GHz, completat de 1GB memorie DDR2 şi de o baterie solidă de 2150 mA.

Noul Optimus L9 soseşte cu versiunea 4.0 a sistemului de operare Android, precum şi cu o serie de funcţii inedite, cum ar fi QTranslator, tastatura My Style şi QMemo.

QTranslator funcţionează similar cu Google Goggles, fiind capabil să traducă instant printr-o simplă scanare nu numai cuvinte, ci chiar întregi propoziţii şi fraze din 44 de limbi în alte 64 de limbi. Folosind tehnologia Optical Character Recognition (OCR), telefonul recunoaşte literele scanate cu camera şi se foloseşte de dicţionare electronice sau de motoare de traducere online pentru a traduce cuvinte, propoziţii şi fraze.

Cea de-a doua funcţie, My Style, ajustează poziţia tastelor pe tastatură în funcţie de cum tastează utilizatorul, cu o mână (stânga sau dreapta) sau cu două.

Etichete: , , ,