Getac Z710: Cea mai rezistentă tabletă Android

Scris de | 5 septembrie, 2012
Getac Z710: Cea mai rezistentă tabletă Android

Compania Getac, specializată în producţia de computere rezistente, pentru lucrul pe şantier sau în condiţii dificile, lansează cea mai rezistentă tabletă cu Android  a momentului, botezată Z710.

Chiar dacă nu va câştiga nici un premiu de design, tableta celor de la Getac impresionează la capitolele utilitate, anduranţă şi utilizabilitate. Z710 dispune de un ecran de 7 inchi acoperit cu sticlă Gorilla, display tactil ce poate fi utilizat chiar şi cu mănuşi industriale. Tehnologia LumiBond îi sporeşte semnificativ luminozitatea, îmbunătăţind semnificativ vizibilitatea în mediul exterior.

Tableta are certificare MIL-STD 810G/ IP65 care se traduce în rezistenţă la şocuri, praf, umezeală şi temeperaturi cuprinse între  minus 20 şi plus 50 grade Celsius.

În ceea ce priveşte portabilitatea, Getac Z710 se menţine în limite acceptabile, cu o grosime de puţin peste 2.5 cm şi o greutate de circa 900 grame.

Deoarece comunicarea este extrem de importantă în munca de teren, tableta dispune de o paletă largă de opţiuni de conectivitate, de la WiFi, Bluetooth şi 3G şi până la RF prin SiRFstar GPS. Producătorii includ şi un sistem de scanare facilă a codurilor de bare.

Tabletele Getac Z710 sunt disponibile din luna octombrie la preţuri ce încep de la 1499 dolari.

Etichete: , , ,