iPod Touch: Cameră de 5 megapixeli, un design nou şi EarPods

Scris de | 13 septembrie, 2012
iPod Touch: Cameră de 5 megapixeli, un design nou şi EarPods

Tim Cook a prezentat aseară în cadrul evenimentului de lansare a smartphone-ului iPhone 5 şi noua gamă de dispozitive iPod Touch. Generaţia a cincea a music player-ului celor de la Apple oferă o actualizare importantă în termeni de hardware şi design.

Noul iPod Touch dispune acum de o carcasă nouă, construită din aluminiu, cu un sistem de prindere unic, ecran Retina de 4 inchi, o cameră iSight de 5 megapixeli care realizează clipuri video la o rezoluţie FullHD de 1080p, procesorul dual-core A5, conectorul Lightning cu 8 pini şi asistentul personal Siri.

Mai mult, generaţia a cincea a dispozitivului va introduce şi noile căşti EarPods, create pentru a oferi o redare a sunetului cât mai clară şi fără distorsiuni. La fel ca iPhone 5, iPod Touch va rula sistemul de operare iOS 6.

iPod Touch va putea fi precomandat de pe site-ul oficial Apple în versiuni cu o capacitate de stocare de 32 şi 64GB începând cu data de 14 septembrie. De asemenea, utilizatorul va putea alege între culorile roz, albastru, alb, galben şi negru.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,