iPod Touch: Cameră de 5 megapixeli, un design nou şi EarPods

Scris de | 13 septembrie, 2012
iPod Touch: Cameră de 5 megapixeli, un design nou şi EarPods

Tim Cook a prezentat aseară în cadrul evenimentului de lansare a smartphone-ului iPhone 5 şi noua gamă de dispozitive iPod Touch. Generaţia a cincea a music player-ului celor de la Apple oferă o actualizare importantă în termeni de hardware şi design.

Noul iPod Touch dispune acum de o carcasă nouă, construită din aluminiu, cu un sistem de prindere unic, ecran Retina de 4 inchi, o cameră iSight de 5 megapixeli care realizează clipuri video la o rezoluţie FullHD de 1080p, procesorul dual-core A5, conectorul Lightning cu 8 pini şi asistentul personal Siri.

Mai mult, generaţia a cincea a dispozitivului va introduce şi noile căşti EarPods, create pentru a oferi o redare a sunetului cât mai clară şi fără distorsiuni. La fel ca iPhone 5, iPod Touch va rula sistemul de operare iOS 6.

iPod Touch va putea fi precomandat de pe site-ul oficial Apple în versiuni cu o capacitate de stocare de 32 şi 64GB începând cu data de 14 septembrie. De asemenea, utilizatorul va putea alege între culorile roz, albastru, alb, galben şi negru.

Etichete: , , , , , , ,