Cosmote Full Power: O nouă extraopţiune la pret promoţional

Scris de | 14 septembrie, 2012
Cosmote Full Power: O nouă extraopţiune la pret promoţional

Cosmote România a anunţat introducerea unei noi extraopţiuni pentru utilizatorii prepaid. Extraopţiunea Full Power oferă clienţilor mai multe minute naţionale şi în reţea, precum şi servicii de date la un preţ promoţional.

Astfel, pentru numai 8 euro credit/lună, extraopţiunea Full Power include 180 de minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 3.000 de minute/SMS-uri în reţeaua Cosmote, 3.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom şi 25 MB trafic de date incluse în ofertă. Minutele internaţionale incluse în această ofertă pot fi folosite pentru apelurile pe mobil către Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada şi Israel şi, de asemenea, pentru apeluri către reţelele fixe din statele Uniunii Europene, SUA, Canada şi Israel.

Clienţii care deţin un smartphone şi vor să se bucure mai mult de capabilităţile acestuia îşi pot activa, în completarea acestei extraoptiuni, on-top-ul Free+. Astfel, 20 de minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale şi 125 MB trafic de date sunt disponibile pentru un credit extra de 1 euro.

Extraopţiunea Full Power şi on-top-ul Free+ sunt disponibile promoţional pâna la data de 27 Septembrie 2012, cu posibilitate de prelungire.

Etichete: , , , ,