Google Street View revine pe iPhone

Scris de | 5 octombrie, 2012
Google Street View revine pe iPhone

Dacă ai simțit lipsa funcției Street View din Google Maps după ce ai updatat iPhone-ul la iOS 6, Google are pentru tine o serie de vești bune. Nu, aplicația Google Maps pentru iPhone nu a sosit încă în App Store, însă funcția Street View care îți oferă imagini panoramice de la nivelul străzii este din nou disponibilă pe dispozitivele iOS 6 din browser.

Pentru a o accesa tot ce trebuie să faci este să deschizi în browser adresa maps.google.com, să introduci o locație și apoi să apeși pe „omulețul” ce apare acolo unde Street View este disponibil. Funcția este utilă dacă vrei să-ți faci o idee despre o locație anume, cum ar fi un restaurant sau un obiectiv turistic, înainte de a ajunge acolo, sau pur și simplu pentru a explora locații necunoscute direct din fotoliu.

În  2010, Street View acoperea  opt oraşe mari din România, precum și o serie de locații turistice, însă Google a anunțat de curând că va extinde acoperirea în alte 39 de oraşe, printre care Craiova, Focșani, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Galați, Deva, Hunedoara, Sfântu Gheorghe sau  Zalău, adăugând peste 40.000 km la acoperirea iniţială.

 

Etichete: , , , ,