Cosmote România oferă o viteză de descărcare de până la 43,2 Mbps şi o acoperire 3G mai extinsă

Scris de | 8 octombrie, 2012
Cosmote România oferă o viteză de descărcare de până la 43,2 Mbps şi o acoperire 3G mai extinsă

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote a anunţat astăzi că dispune acum de o acoperire 3G mai extinsă pe teritoriul României. Mai mult, utilizatorii Cosmote se pot bucura de o viteză de descărcare de până la 43,2 Mbps.

În prezent, Cosmote România oferă viteze de descărcare ultra-rapide pentru internetul mobil în 74 oraşe importante din ţară, reprezentând 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 68% din populaţia României.

Lampros Iskos, Chief Technical Officer Cosmote România, a declarat: „Privind lumea prin ochii clienţilor săi, COSMOTE România a implementat o infrastructură în bandă largă avansată, oferind acestora cea mai înaltă performanţă a reţelei 3G. Astfel, în zonele acoperite de reţeaua broadband, COSMOTE România reuşeşte să furnizeze clienţilor cea mai bună experienţă de utilizare a serviciilor de date.”

Pentru a conecta toate persoanele din România prin comunicații mobile de calitate, Cosmote România va continua să dezvolte reţeaua broadband ce oferă viteze de până la 43,2 Mbps.

În curând, clienţii vor putea să beneficieze de noua dezvoltare tehnologică folosind un modem ce oferă viteze de descărcare de 43,2 Mbps, disponibil în reţeaua de retail a operatorului.

Etichete: , , , ,