Sony oferă jocuri pentru PlayStation 3 la preţ promoţional

Scris de | 11 octombrie, 2012
Sony oferă jocuri pentru PlayStation 3 la preţ promoţional

Sony a anunţat o oferă promoţională de jocuri dedicate consolei PlayStation 3. Printre jocurile din gama PS3 Essentials se numără titluri precum Assassins Creed: Brotherhood sau Tomb Raider Underworld.

Gamerii vor avea acum posibilitatea de a-și extinde colecția cu jocurile pe care și le-au dorit din totdeauna, dar pe care le-au ratat. În plus, noii utilizatori de PS3 pot alege dintr-o colecție variată de titluri legendare, disponibile imediat şi fără cheltuieli excesive. Cu o gamă largă de jocuri must-have, de la Assassins Creed: Brotherhood până la Sports Champions, PS3 Essentials oferă câte ceva pentru fiecare.

Jucătorii de PS3 vor avea acces la titluri clasice precum Tomb Raider Underworld, Uncharted: Drake’s Fortune sau God of War III. În acelaşi timp, familiile pot profita de titlurile destinate tuturor vârstelor, precum LittleBigPlanet, Ratchet and Clank: Tools of Destruction și EyePet & Friends.

PS3 Essentials sunt disponibile spre vânzare la preţul de 89.99 lei. Pentru a achiziţiona jocurile la preţ promoţional accesează acum: http://ro.playstation.com/

Etichete: , , , ,