Parteneriat Samsung Electronics şi Boeing pentru un plus de divertisment la bordul aeronavelor

Scris de | 24 octombrie, 2012
Parteneriat Samsung Electronics şi Boeing pentru un plus de divertisment la bordul aeronavelor

Companiile Samsung Electronic şi Boeing au anunţat un parteneriat comun de cercetare şi dezvoltare tehnologică, cu scopul de a îmbunătăţi divertismentul şi comunicaţiile din timpul zborului, precum şi de a creşte productivitatea.

Actul de înţelegere încheiat între cea mai mare companie aeriană şi liderul global în media digitale şi tehnologii digitale de convergenţă va contribui la extinderea şi consolidarea legăturilor industriale dintre Coreea de Sud şi producţia de aeronave Boeing.

Pentru început, Boeing şi Samsung Electronics vor începe dezvoltarea de tehnologii avansate pentru display-uri şi reţele wireless, pentru a oferi pasagerilor mai multe opţiuni de divertisment şi comunicare cu cei de la sol, care să fie, totodată, mai uşoare şi mai economice.  În plus, cele două companii vor explora oportunităţile de colaborare în ceea ce priveşte productivitatea angajaţilor şi mobilitatea întreprinderii, folosind dispozitivele actuale şi viitoare ale Samsung, dar şi soluţiile mobile de tip Hand-held şi alte produse IT.

Boeing Research & Technology, organizaţia de cercetări avansate din cadrul Boeing, va supraveghea colaborarea dintre cele două companii. Organizaţia se concentrează pe dezvoltarea de soluţii aeronautice şi pe îmbunătăţirea timpului de zbor, a costurilor, a calităţii şi performanţei sistemelor aviatice curente.