Uraganul Sandy îi forţează pe cei de la Google să amâne evenimentul Android din New York

Scris de | 29 octombrie, 2012
Uraganul Sandy îi forţează pe cei de la Google să amâne evenimentul Android din New York

Efectele uraganului Sandy se resimt deja şi în sfera IT, Google luând decizia să amâne un eveniment Android important care urma să se desfăşoare azi în New York.

Potrivit zvonurilor compania ar fi urmat să prezinte o nouă variantă, cu display de 10 inchi, a tabletei Google Nexus (Nexus 10), noi smartphone-uri Nexus precum şi cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android – Android 4.2 Key Lime Pie.

Dacă în cazul tabletei lucrurile sunt destul de clare (şi de sigure dacă luăm în considerare diferitele imagini apărute în presă), Google urmând cel mai probabil să prezinte o variantă cu un ecran de 10 inchi, posibil produsă de Samsung, a tabletei Nexus 7, despre Android 4.2 se ştiu extrem de puţine lucruri. Se discută totuşi despre un nou mod panoramic pentru cameră, cu suport pentru mişcări orizontale şi verticale, precum şi despre un update la Google Now.

Momentan se pare că Google a contactat jurnaliştii care trebuiau să participe la eveniment, anunţându-i că acesta va fi amânat din cauza furtunii şi că li se vor oferi noi detalii în momentul în care acestea vor fi disponibile.

Etichete: , , , ,