GTA 5 are o perioadă oficială pentru lansare: primăvara lui 2013

Scris de | 30 octombrie, 2012
GTA 5 are o perioadă oficială pentru lansare: primăvara lui 2013

GTA 5 va fi lansat oficial  în variante pentru consolele Microsoft Xbox 360 și SonyPlayStation 3 în primăvara lui 2012, potrivit unui anunțat postat în urmă cu circa 3 ore pe site-ul oficial al celor de la Rockstar.

Este o veste importantă pentru fani care au fost lăsați până în prezent mai mult în întuneric, singurele indicii fiind periodicele screenshot-uri și artworkuri cu diferitele aspecte ale jocului.

Grand Theft Auto V este dezvoltat de către echipa Rockstar North și promite să ofere cea mai vastă lume virtuală creată până acum în cadrul seriei. Acțiunea se va desfășura în Los Santos (o clonă a însoritului Los Angeles ) și îl va purta pe jucător de pe vârfurile munților și până în adâncurile oceanului, dacă e să îi cităm pe cei de la Rockstar.

O altă veste bună este că cei care nu mai au răbdare vor putea da startul precomenzilor pentru GTA V începând cu data de 5 noiembrie. Tot în noiembrie ni se promit și informații mai consistente pentru jocul cu numărul cinci din extrem de apreciata serie. Primele informații oficiale legate de joc, alături de primul trailer apăreau și ele în urmă cu circa un an, tot în luna noiembrie.

Etichete: , , , ,