Acer Cloud Mobile S500 şi Samsung Galaxy S 3 Mini, disponibile la Orange

⇣ Sari la articol

Orange România a anunţat disponibilitatea smartphone-urilor Acer CloudMobile S500 şi Samsung Galaxy S 3 mini. Modelul celor de la Acer poate fi achiziţionat acum, în timp ce Galaxy S 3 mini va fi disponibil începând cu data de 8 noiembrie.

Acer CloudMobile S500 le permite utilizatorilor să se conecteze la reţeaua de date mobile H+, prin care pot descărca fișiere la viteze de pana la 43,2 Mbps, de două ori mai rapid decât prin 3G+. Premiat la numeroase concursuri de design, Acer CloudMobile S500 are un design modern și plăcut. Datorită camerei de 8 MP cu senzor foto ultrarapid, fotografiile realizate cu un acest telefon au o calitate excepțională. Acer CloudMobile S500 poate fi achiziţionat la preţul de 1 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Panteră 23 pe 2 ani.

Galaxy S III mini oferă performanța recunoscută a modelului Galaxy S III, într-un corp compact, cu un ecran de 4 inci, la un preţ de numai 99 de euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 29 pe 2 ani. Telefonul este ușor de utilizat, datorită designului ergonomic, iar ecranul SuperAMOLED de 4 inci permite vizionarea de conținut multimedia în culori vii şi clare. Totodată, Galaxy S III mini folosește  Android 4.1 (Jelly Bean), cea mai recentă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google.

Articole asemanatoare