Samsung a anuntat castigatorii campaniei educationale Trends of Tomorrow

Scris de | 8 noiembrie, 2012
Samsung a anuntat castigatorii campaniei educationale Trends of Tomorrow

Samsung a premiat astazi cele mai bune planuri de cariera inscrise intr-o competitie natioanala de proiecte, Trends of Tomorrow. Cele 3 premii au fost: 5000 de euro pentru locul I, 3000 de euro pentru locul II si produse Samsung pentru cel de-al treilea loc.

Campania Trends of tomorrow s-a desfasurat in 5 orase din tara si a adunat in total 1283 de elevi de liceu si din care s-au format 185 de echipe a cate 3 membri. Practic, in acest an o caravana a ajuns in 18 licee din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca si  peste 90% dintre liceeni participanati au completat teste de orientare profesionala, puse la dispozitie in cadrul seminariilor sustinute de Samsung Romania. Proiectul a beneficiat de sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

In etapa de dezvoltare a proiectelor de cariera, sub indrumarea mentorilor au ajuns 30 de echipe, ir in finala au fost selectate 4 echipe care au avut sansa sa-si sustina proiectele in fata unui juriu format din mentorii: Mihaela Stanoiu – Marketing Manager Samsung Electronics Romania, Victor Maghiari – Technology General Business Leader Oracle Romania, Florin Grozea – membru Hi-Q, Remus Borza – Managing Partner Borza & Asociatii.

Premiul I a fost catigat de echipa formata din Patricia Bofu, Costel Macovei si Dragos Gabriel Balanici din Iasi, pentru proiectul Planul de dezvoltare profesionala in Medicina. Locul II a fost desemnat echipei din Iasi pentru domeniul Ingineriei & IT, formata din Cezar Manea, Stefan Cenusa si Tudor Carare, iar cel de-al treilea premiu a revenit echipei formata din Adriana Maria Panait, Simona Neagoe si Elena Irina Salvan, care au avut un proiect de cariera dezvoltat in domeniul Juridic.

“Suntem incantati sa ii rasplatim pe elevii care au dezvoltat timp de aproape 6 luni cu atata ambitie si determinare planul lor de cariera si ne-au aratat potentialul urias pe care il au de a atinge performanta pe plan professional. Am fost impresionati de seriozitatea cu care au tratat provocarea noastra de a-si trasa un inceput de drum in cariera. Speram ca participarea la aceasta competitive a fost o experienta utila din care toti participantii au avut ceva de invatat si, mai mult decat atat, sa reprezinte un punct de pornire in drumul pe care si l-au ales pe plan professional. Ii felicitam pe toti cei inscrisi si le dorim sa isi urmeze visurile mai departe, cel putin cu aceeasi determinare pe care ne-au aratat-o si noua pana acum”, a declarant Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Samsung Electronics Romania.

Etichete: