Black Friday: La Flanco s-au vândut peste 25.000 de produse în doar cinci ore

Scris de | 23 noiembrie, 2012
Black Friday: La Flanco s-au vândut peste 25.000 de produse în doar cinci ore

Magazinul autohton Flanco a emis un comunicat de presă în care anunţă mai multe numere interesante legate de promoţia Black Friday. În doar cinci ore de la startul reducerilor, peste 25.000 de produse au fost vândute, în mare parte televizoare, notebook-uri şi electrocasnice mari.

Până la ora 13:00, în prima zi de Black Friday, vedetele cumpărăturilor au fost televizoarele, cu peste 3.500 de unităţi vândute, notebook-urile cu peste 1.500 de unităţi, camerele foto-video cu peste 1.000, iar la categoria electrocasnice vedetele au fost mașinile de spălat cu peste 1.500 de bucăţi vândute și frigiderele cu peste 1.000 bucăţi.

Violeta Luca, CEO Flanco, a declarat în comunicatul de presă: „Așteptăm clienții în continuare cu cele mai bune prețuri și cu o gamă competitivă de produse, care răspunde preferințelor clienților. Am reuşit să servim în magazine un număr de peste 25 .000 de clienți cărora le-am onorat cu succes cererile. Continuăm aprovizionarea magazinelor cu marfă din stocul nostru din depozitul central pentru a asigura onorarea cererilor ulterioare din magazine în toate cele 3 zile de campanie.”

Flanco a anunţat de asemenea faptul că fluxul de oameni doritori de noi gadgeturi şi electrocasnice a rezultat într-un număr de aproximativ 100 de produse facturate pe minut.

Etichete: , , , ,