Viaţa lui John McAfee, în curând pe ecrane

Scris de | 12 decembrie, 2012
Viaţa lui John McAfee, în curând pe ecrane

John McAfee, fondatorul companiei de software ce-i poartă numele, a semnat un contract cu Impact Future Media pentru realizarea unui film biografic. Milionarul excentric e suspect într-un caz de crimă în Belize, şi se află actualmente în custodia poliţiei din Guatemala.

Dacă există o poveste de viaţă care merită să fie transpusă pe micul ecran sau marele ecran, este cea a lui John McAfee. El a fugit din Belize, unde e suspect într-o anchetă după ce vecinul său a fost găsit mort în data de 12 noiembrie. John McAfee a declarat de nenumărate ori pe blog-ul personal că e nevinovat, şi a precizat faptul că deţine dovezi clare în ceea ce priveşte corupţia guvernului din Belize.

Francois Garcia, CEO-ul Impact Future Media, a declarat într-un comunicat de presă oficial: „Domnul McAfee ne-a încredinţat povestea vieţii sale, o responsabilitatea pe care o luăm foarte în serios.” De asemenea, John McAfee a comentat parteneriatul cu firma canadiană: „Devotamentul faţă de adevăr de care au dat dovadă cei de la Impact Future Media e foarte rar în zilele noastre. Le voi fi întotdeauna recunoscător.”

Fondatorul companiei ce produce antivirusul McAfee se află actualmente în Guatemala, unde e acuzat că a intrat ilegal în ţară, alături de prietena lui de 20 de ani.

Etichete: , , ,