Nokia: Tableta cu Windows 8 RT la Mobile Web Congress?

Scris de | 26 decembrie, 2012
Nokia: Tableta cu Windows 8 RT la Mobile Web Congress?

Tot mai multe zvonuri despre o posibila tableta Nokia cu Windows 8 RT au fost publicate in ultima saptamana pe publicatiile internationale. Este vorba despre o tableta Nokia care ar putea fi prezentata la Mobile Web Congress, in februarie.

tableta nokia, nokia windows 8

Digitimes au fost primii care au dezvaluit ca Nokia planuieste lansarea unei tablete cu Windows RT, iar The Verge au ca siguri o sursa familiara cu ceea ce face Nokia. Zvonurile nu sunt deloc noi: in martie aparea prima fotografie cu o tableta Nokia, iar ceva mai tarziu un reprezentat al companiei a confirmat ca Nokia are in plan dezvoltarea unei tablete.

Conform Digitimes, Nokia, Microsoft, Qualcomm si Compal Electronics au avut discutii serioase in vederea lansarii unei tablete Nokia cu Windows RT pe care o vom vedea pentru prima oara la Mobile Web Congress 2013, 25-28 februarie. Amanarea anuntului oficial este din cauza lansarii Microsoft Surface, programata pentru luna ianuarie.

Desi momentan suntem doar la capitolul zvonuri, se pare ca este vorba despre o tableta care va rula Windows 8 RT si va veni echipata cu procesor Snapdragon S4 Pro, porturi HDMI si USB , ecran de 10.1 inchi si autonomie de pana la 10 ore.

Surpriza vine de la cover-ul care va inveli tableta, cover care va oferi autonomie in plus si care va veni si doua porturi USB in plus pentru conectivitate sporita.

Etichete: , , , , ,