Ronald Binkofski pleaca de la conducerea Microsoft Romania, Sorin Eftene devine Director General interimar

Scris de | 9 ianuarie, 2013
Ronald Binkofski pleaca de la conducerea Microsoft Romania, Sorin Eftene devine Director General interimar

Microsoft Romania a anuntat astazi ca Ronald Binkofski pleaca de la conducerea companiei, urmand ca Sorin Eftene sa devina Director General interimar.

Binkofki isi continua cariera ca Director General la filiala din Polonia, locul unde inainte ocupase cateva functii in cadrul companiei. Ronald a fost numit Director General al Microsoft Romania in octombrie 2010, iar in mandatul sau compania si-a dezvoltat substantial afacerile si prezenta in piata romaneasca, prin parteneriate strategice cu organizatii de afaceri si guvernamentale.

“Sunt recunoscator pentru sansa pe care am avut-o sa conduc Microsoft Romania. Voi ramane intotdeauna aproape alaturi  de oameni cu care am avut ocazia sa lucrez. Mai bine de doi ani am avute parte de performante exceptionale ca rezultat al lucrului intens in echipa si al unor parteneriate extraordinare. In acelasi timp, sunt onorat de numirea mea ca Director General al Microsoft Polonia, rol din care voi continua sa promovez Europa Centrala si de Est ca cel mai bun loc din lume pentru oameni si afaceri”, a declarat Ronald Binkofski, Director General la Microsoft Polonia.

Sorin Eftene este numit Director General interimar al Microsoft Romania. Eftene este unul din primii angajati ai Microsoft in Romania, ocupand pana in acest momentn functia de Director al Enterprise & Partner Group.

„Sunt incantat de sansa de a conduce Microsoft Romania. Noul val de inovatii din produsele, serviciile si solutiile Microsoft si performanta echipei locale sunt ingredientele ce ne vor permite sa valorificam oportunitatile extraordinare de crestere, cu acelasi angajament pentru succesul clientilor si partenerilor nostri.”

 

Etichete: , , , ,