BlackBerry Z10 stabilește noi recorduri

Scris de | 7 februarie, 2013
BlackBerry Z10 stabilește noi recorduri

blackberry z10Se pare că mai există și miracole – BlackBerry Z10, smartphone-ul care alături de Q10 ar trebui să readucă compania canadiană pe linia de plutire, se bucură de vânzări record.

Anunțul a venit ieri, oficialii companiei declarând că BlackBerry Z10 a avut cea mai bună primă zi de vânzări înregistrată până acum de vre-un terminal din portofoliul producătorului. Cifrele s-au înregistrat pe piața canadiană, însă și în Marea Britanie, o altă piață în care noul smartphone cu BB 10 a fost lansat, rezultatele sunt chiar mai bune. Vorbim despre vânzări de trei ori mai mari decât recordul precedent.

Rămâne să vedem însă cum se va descurca noul model pe celelalte piețe de pe glob deoarece în Canada și Marea Britanie  BlackBerry are cele mai numeroase și fidele comunități de fani.

În ceea ce privește performanțele lui BlackBerry Z10, cele mai multe review-uri vorbesc despre un smartphone solid, probabil cel mai bun realizat de companie până în prezent, însă nu ceva care să vină cu avantaje majore față de numele grele ale concurenței. Îl așteptăm și noi în redacția connect pentru a vă putea oferi propriul nostru review.

Pentru cei care nu au apucat încă să-l cunoască, Z10 are un design modern, display de4.2 inchi cu rezoluția 1,280 x 768 pixeli. procesor dual core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră de 8MP. Sistemul de operare este BlackBerry 10.

Etichete: , , ,