Belkin plus Lego egal carcasa perfectă

Scris de | 12 februarie, 2013
Belkin plus Lego egal carcasa perfectă

lego belkinBelkin anunţă un parteneriat cu celebra companie de jucării Lego, deschizând drumul pentru carcase şi accesorii oficiale, compatibile cu piesele ce au cucerit lumea. Vrei să-ţi ataşezi minifigurinele de telefon, fără a mai folosi super glue sau şuruburi? De acum se pare că vei avea ocazia să o faci în mod oficial.

Începând cu primăvara acestui an Belkin va lansa o paletă variată de „carcase construibile”, ce promovează creativitatea şi sunt ideale pentru orice vârstă. Potrivit comunicatului oficial utilizatorii de dispozitive iOS, inclusiv iPhone şi iPod Touch, vor fi primii care vor avea ocazia să se joace cu carcasele Belkin Lego, însă există planuri pentru produse dedicate şi celorlalte platforme.

„Compania Lego este un brand global, sinonim cu ideile de design, calitate şi cel mai important – distracţie. Acest parteneriat deschide drumul către un public cu totul nou pentru Belkin şi suntem extrem de pasionaţi să lucrăm împreună la o gamă de carcase bazate pe iconicele jucării Lego, care vor inspira unicitatea şi creativitatea în oamenii de toate vârstele”, a declarat Patrick Sullivan, Product Manager Director Belkin.

 

Etichete: , , , ,