Peste 1.6 milioane de dolari într-o singură zi – Torment Tides of Numenera se bucură de un succes enorm pe Kickstarter

Scris de | 7 martie, 2013
Peste 1.6 milioane de dolari într-o singură zi – Torment Tides of Numenera se bucură de un succes enorm pe Kickstarter

tormentSeria de poveşti de succes pe Kickstarter continuă cu Torment: Tides of Numenera, un joc ce urmează să fie construit pe baza ideilor unuia dintre cele mai bune RPG-uri din toate timpurile – Planescape: Torment.

Proiectul celor de la inXile Entertainment (Wasteland 2) şi-a atins ţinta de finanţare, de 900.000 dolari în puţin peste 8 ore, iar acum, la o zi de la lansare, a depăşit 1.6 milioane dolari. Cifrele dovedesc cât de iubit a fost „părintele spiritual” al Tides of Numenera, Planescape Torment şi cât de entuziasmaţi sunt fanii de un titlu care să păstreze vii punctele sale forte.

Probabil principala calitate a lui Planescape Torment a fost povestea superbă, o nuvelă fantasy SF construită din nu mai puţin de 800.000 de cuvinte – sunt gamer de mai bine de 15 ani însă povestea lui The Nameless One rămâne undeva sus, pe un piedestal de neatins.

Chiar dacă nu va fi o continuare a titlului original, Torment: Tides of Numenera ţinteşte să menţină un standard extrem de ridicat la capitolul story, Colin McComb şi Monte Cook, doi dintre scriitorii care au lucrat la Planescape fiind implicaţi în proiect. Ne putem aştepta la dialoguri filozofice, extrem de complexe, la o lume fantasy SF inspirată de universul tabletop Numenera şi la elemente inovative, ce ies din tiparele RPG-urilor clasice. Sau cel puţin asta promite producătorul.

Mai multe informaţii găseşti pe pagia de Kickstarter a jocului.

Etichete: , ,