Total War Shogun 2 Gold Edition trezește samuraiul din tine

Scris de | 22 martie, 2013
Total War Shogun 2 Gold Edition trezește samuraiul din tine

Total War SHOGUN 2 gold editionTotal War Shogun 2 Gold Edition a fost lansat în România, oferindu-l fanilor excelentului joc de strategie un pachet greu de rezistat ce conține expansion-urile Fall of the Samurai și Rise of the Samurai, precum și toate DLC-urile.

Pachet exclusiv PC-DVD ROM a fost  produs în doar 25.000 de exemplare în întreaga lume și se bucură de un design al cutiei ce îi va încânta pe pasionații de artă japoneză. Aceasta este lăcuită după apreciatul stil  Wajima Nuri.

Wargame European EscalationOdată cu această versiune completă a Total War cei de la Skin au lansat și Wargame: European Escalation, un alt joc de strategie promițător ce li se adresează însă mai mult fanilor războiului rece. Acțiunea RTS-ul are loc la finalul anilor 70 într-un cadru fictiv în care NATO  se confruntă cu statele membre ale Pactului de la Varșovia  într-o campanie ce are toate șansele să se transforme într-un nou război mondial.

Jucătorii au la dispoziție  o gamă extrem de variată de vehicule și de unități (peste 350 de modele diferite), iar noul sistem denumit IRISZOOM permite trecerea fără întreruperi de la perspectiva globală asupra hărții la nivelul solului,  menținând intensitatea acțiunii.

Wargame: European Escalation este disponibil acum în România la prețul de 79,99 de lei.

 

Etichete: , , , ,