Logitech Keyboard Folio: Tastatură şi protecţie pentru iPad şi iPad mini

Scris de | 26 martie, 2013
Logitech Keyboard Folio: Tastatură şi protecţie pentru iPad şi iPad mini

Logitech a lansat două noi accesorii dedicate tabletelor iPad şi iPad mini. Husele Keyboard Folio şi Keyboard Folio Mini oferă o tastatură dotată cu tehnologia Bluetooth şi o protecţie sporită împotriva accidentelor.

Logitech_CarbonBlk_

Logitech Keyboard Folio a introdus materiale sofisticate şi un design industrial ce minimizează riscul ca tableta să se strice. De asemenea, a inclus un mod de închidere cu ajutorul magneţilor pentru a minimiza riscul de deterioarare a tabletei atunci când călătoreşti, şi un stand-suport ce permite două unghiuri de vizualizare confortabile. Logitech Keyboard Folio dispune de asemenea de funcţionalitatea On/Off care porneşte tableta atunci când deschizi cover-ul şi intră în modul sleep atunci când o închizi, prezervând astfel viaţa bateriei.

Mike Culver, vice preşedinte de brand development pentru accesorii de tablete în cadrul Logitech, a declarat într-un comunicat de presă: “Pentru a îmbunătăţi design-ul, am combinat expertiza şi experienţa Logitech în domeniul tastaturilor prin introducerea unor materiale de calitate care să aducă o notă de sofisticare modului în care utilizatorii îşi protejează tabletele.”

Logitech Keyboard Folio va fi dispoinibilă în Europa în luna aprilie 2013 la un preţ recomandat de 99,99 Euro, iar Logitech Keyboard Folio mini va fi disponibilă din luna mai, la un preţ recomandat de 79,99 Euro.

Etichete: , , , , , ,