AOC e2461Fwh: Un nou monitor de gaming in gama Style, cu design slim si rama subtire

Scris de | 9 mai, 2013
AOC e2461Fwh: Un nou monitor de gaming in gama Style, cu design slim si rama subtire

AOC a anuntat lansarea noului monitor LED Full HD creat pentru gaming si divertisment. Modelul e2461Fwh din gama Style are o diagonala de 23.6 inci, incporporeaza un panou TN cu timp de raspuns al pixelilor de 2 milisecunde, se prezinta intr-un design elegant slim si va fi disponibil pe piata romaneasca pentru 749 lei.

e2461Fwh_side_to_left_liquid_design

Noul monitor lansat de AOC aduce un design minimalist, cu un look „borderless”, cu rama subtire, de numai 13 mm. Ecranul este slim si este sustinut de un suport de culoare visinie, iar pentru adaptarea nevoilor de utilizare ecranul poate fi ajustat pe verticala, poate fi detasat din suport pentru a fi asezat direct pe birou, asemenea unei rame, sau poate fi agatat pe perete cu ajutorul unui suport VESA de 75 de mm.

AOC e2461Fwh are o luminozitate de 250 cd/m2 si o rata de constrat static de 1.000:1 (contrast dinamic de 50.000.000:1) si impreuan cu timpul de raspuns rapid, de 2 milisecunde, afiseaza imagini clare si miscari fluide chiar si in cazul scenelor intense de actiune.

Modelul lansat de AOC vine cu o serie de solutii software inteligente, create pentru a minimiza impactul asupra mediului. Programele Eco Mode si e-Saver vor contribui la scaderea consumului de energie electrica, prin adaptarea intensitatii iluminarii LED la lumina ambientala.

AOC e2461Fwh va fi disponibil in magazinele din Romania pentru 749 lei.

Etichete: , , , , ,