Google+: Design nou, noi conversatii cu Hangouts si imbunatatiri pentru fotografiile urcate

Scris de | 16 mai, 2013
Google+: Design nou, noi conversatii cu Hangouts si imbunatatiri pentru fotografiile urcate

Google-plus12 ani au trecut de la lansarea Google+ si a beneficiat de tot mai multe schimbari sau imbunatatiri in aceasta perioada. Ultimele noutati au fost dezvaluite ieri la evenimentul Google I/O. Google+ vine cu un nou design al Stream-ului, un nou chat Hangouts si noi optiuni pentru fotografiile urcate.

Stream-ul vine acum cu un design pe mai multe culoane, iar design-ul este cross-platform, ceea ce inseamna ca in functie de ecranul pe care vizualizati veti vedea una, doua sau trei coloane. Odata cu noul design sunt aduse si noi animatii pentru share, meniu si carduri si optiunea de a urmari un subiect pe un #hashtag (asemenea twitter). Toate functiile noului stream pot fi vizionate in clipul de mai jos:

De asemenea,  Google a lansat o versiune stand-alone de Hangouts pentru platformele mobile (iOS si Android) si in Gmail si Google+ si care combina fotografii, text si video. Conversatiile sunt pastrate pentru a retrai momentele preferate, dar de asemenea, istoria poate fi dezactivata.

Conversatiile sunt disponibile intre mai multe persoane sau in privat, iar notificarile nu te vor mai deranja acum pe toate dispozitivele: odata vazuta o notificare pe un dispozitiv, ea va disparea de pe celelalte dispositive, dar aveti si optiune pentru amanare.

In ceea ce priveste fotografiile, Google+ a anuntat o serie de functii menite sa imbunatateasca automat fotografiile: auto-backup pe Drive, Auto Highlight pentru a evidentia fotografiile favorite mai repede (eliminarea fotografiilor duplicate, neclare, fara expunere), Auto Enhance pentru a imbunatati fotografia (luminozitate, contrast, saturatia, structura, zgomotul, focalizare etc), Auto Awesome pentru a a anima fotografii automat.

Unele dintre imbunatatiri pot fi vizionate pe Google+, iar altele vor aparea in urmatoarea saptamana. Voi ce parere aveti despre imbunatatirile aduse?

Etichete: , , ,