Samsung a lansat Galaxy Ace 3: display de 4”, procesor dual-core la 1 GHz, Android 4.2 Jelly Bean

Scris de | 10 iunie, 2013
Samsung a lansat Galaxy Ace 3: display de 4”, procesor dual-core la 1 GHz, Android 4.2 Jelly Bean

Samsung a anuntat astazi lansarea unui nou produs in familia Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace 3, un smartphone entry-level care incorporeaza un procesor de 1 GHz, ecran de 4 inci, conectivitate 3G sau LTE si aduce cateva dintre functiile prezentate pe Galaxy S4.

galaxy ace 3

Succesul la nivel mondial al Samsung a fost cladit nu numai cu smartphone-uri de top, ci si pe telefoane de buget, care au atins o masa mare de oameni doritoare de „putinul” din telefoanele premium, iar Samsung si-a diversificat oferta de telefoane in acest an, de la modele de top pentru alte nise si pana la reinprospatarea modelelor deja consacrate si care au inregistrat vanzari semnificative.

Bazandu-se pe succesul seriei Galaxy Ace anterioare si in lumina evenimentului care va avea loc la Londra pe 20 iunie, Samsung a lansat Galaxy Ace 3, un terminal mai rapid decat predecesorul si cu functii imprumutate de la Galaxy S4. Ace 3 va fi disponibil in doua variante, cu conectivitate 3G si conectivitate LTE si va fi echipat cu procesor dual-core la 1 GHz, ecran LCD de 4 inci cu rezolutie 480×800 pixeli si camera de 5 megapixeli.

Amandoua modelele vor rula Android 4.2 Jelly Bean si vor beneficia de functii multiple, Sound & Shot pentru camera, S Translator, S Travel, Smart Stay, S voice si Easy Mode.

In functie de piata el va fi disponibil in varianta 3G sau LTE. Pretul va fi dezvaluit la evenimentul de la Londra, pe 20 iunie.

Etichete: , , , ,