Samsung a lansat Galaxy Ace 3: display de 4”, procesor dual-core la 1 GHz, Android 4.2 Jelly Bean

⇣ Sari la articol

Samsung a anuntat astazi lansarea unui nou produs in familia Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace 3, un smartphone entry-level care incorporeaza un procesor de 1 GHz, ecran de 4 inci, conectivitate 3G sau LTE si aduce cateva dintre functiile prezentate pe Galaxy S4.

galaxy ace 3

Succesul la nivel mondial al Samsung a fost cladit nu numai cu smartphone-uri de top, ci si pe telefoane de buget, care au atins o masa mare de oameni doritoare de „putinul” din telefoanele premium, iar Samsung si-a diversificat oferta de telefoane in acest an, de la modele de top pentru alte nise si pana la reinprospatarea modelelor deja consacrate si care au inregistrat vanzari semnificative.

Bazandu-se pe succesul seriei Galaxy Ace anterioare si in lumina evenimentului care va avea loc la Londra pe 20 iunie, Samsung a lansat Galaxy Ace 3, un terminal mai rapid decat predecesorul si cu functii imprumutate de la Galaxy S4. Ace 3 va fi disponibil in doua variante, cu conectivitate 3G si conectivitate LTE si va fi echipat cu procesor dual-core la 1 GHz, ecran LCD de 4 inci cu rezolutie 480×800 pixeli si camera de 5 megapixeli.

Amandoua modelele vor rula Android 4.2 Jelly Bean si vor beneficia de functii multiple, Sound & Shot pentru camera, S Translator, S Travel, Smart Stay, S voice si Easy Mode.

In functie de piata el va fi disponibil in varianta 3G sau LTE. Pretul va fi dezvaluit la evenimentul de la Londra, pe 20 iunie.

Articole asemanatoare