Orange aduce in stoc Samsung Galaxy Xcover 2, smartphone-ul cu certificari pentru rezistenta la apa, soc si praf

⇣ Sari la articol

Orange a anuntat astazi aducerea in exclusivitate a lui Galaxy Xcover 2, a doua generatie de smartphone-uri de aventura de la Samsung. Xcover 2 este disponibil la alegere intr-o carcasa gri sau rosu cu negru si suporta comportamente mai dure, ca de exemplu trekking, trail sau running sau utilizarea pe santier.

samsung galaxy  Xcover 2

Xcover 2 poate fi achitizionat de la Orange la pretul de 49 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 23 pe 24 de luni. Pretul “la liber” afisat pe site-ul www.orange.ro este de 215 euro.

Telefonul vine cu un ecran de 4 inchi, un procesor dual-core la 1 GHz, o camera de 5 megapixeli, 1 GB memorie RAM, 4 GB memorie interna si o baterie cu capacitate de 1700 mAh. Siguranta este la locul ei, venind cu certificare IP67 si este astfel etans impotriva apei si prafului, rezistand unui proces de scufundare de pana la 30 de minute la o adancime de maxim 1 metru. Conectoarele pentru casti si microUSB sunt protejate corespunzator cu capace.

Smartphone-ul se dezvaluie in cel mai recent numar connect intr-un test de laborator, obtinand un scor de 393 de puncte (din maxim 500), avand calificativul „bine”. Cumpara revista pentru a citi testul detaliat.

Articole asemanatoare