mobuy powered by Vodafone lansează o nouă versiune a aplicației mobile

Scris de | 10 decembrie, 2014
mobuy powered by Vodafone lansează o nouă versiune a aplicației mobile

mobuy powered by Vodafone, o platformă complexă de mobile marketing din România fost relansată într-o nouă versiune cu un design actualizat (disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android şi iOS), funcționalități îmbunătățite, un program de loialitate pentru utilizatori și o varietate mai mare de oferte.

mobuy powered by Vodafone

Noua versiune transformă mobuy dintr-o simplă aplicație de reduceri într-un instrument de mobile marketing indispensabil pentru comercianți. Pe lângă noul design atractiv, care permite o vizualizare mai bună a ofertelor, aplicația aduce și multiple funcționalități, printre care numeroase oferte noi si un program de loialitate pentru clienți. În plus, aplicația permite utilizatorilor plata directă prin telefonul mobil, pe factura de servicii Vodafone. Prin această opțiune, abonații Vodafone vor putea achita produse și servicii folosind doar aplicația mobila, contravaloarea cumpărăturilor fiind inclusă pe factura din luna următoare. Procesul este foarte simplu și rapid, plata fiind confirmată în câteva secunde.

Noua versiune mai aduce oferte din diverse domenii – fashion, food, accesorii, medical și sport. Pentru a beneficia de o ofertă, tot ce trebuie să facă utilizatorii este sa ajungă în una dintre locaţiile partenerilor si  să scaneze un cod QR cu ajutorul telefonului la casa de marcat. În plus, prin tehnologia geolocation şi mesajele de tip push notification, utilizatorii sunt mereu informați cu privire la noile oferte, iar comercianţii îşi măresc virtual suprafaţa în care desfășoară activități comerciale şi, totodată, isi măresc și rata de răspuns a clienţilor.

Clienții prezenți în aplicație sunt: iCentre, Parfois, Desigual, URBN, Biothecare, Recumed, Guido Coffee, FitCurves, Pegas, German Dentist, B&O Play, Bata, Outwear, Smuggler, Surmont, Boarders, Bang&Olufsen, Bass Turbat, Nedds Beauty Salon, Kongfu King, Trick Shot, Chasse aux Couleurs, Jos Palaria, Artist Touch, Amiato Beauty, Fuyor, K-Grill, Tenis Club Galaxy, Colectiv Club și Vodafone.

În curând, aplicația va dispune și de o platformă online optimizată – www.mobuy.ro, care va funcționa ca suport al aplicației și va afișa toate ofertele în timp real.

 

Etichete: , , ,