#MWC2015: X2 Soul PRO, noul flagship Allview

Scris de | 3 martie, 2015
#MWC2015: X2 Soul PRO, noul flagship Allview

Allview a lansat în cadrul târgului Mobile World Congress, smartphone-ul X2 Soul PRO. Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul octa core pe 64 biți, sistemul de operare Android 5.0, Lollipop, display-ul de 5,2 inchi Full HD și camerele de 13 și 8 megapixeli.

Allview X2 Soul PRO

X2 Soul PRO are un design unibody, o grosime de 5,5 mm și este construit din metal și sticlă rezistentă la zgârieturi. Aspectul sofisticat și luxos este evidențiat prin liniile cromate ale ramei și combinația curburilor cu suprafețele drepte. Device-ul este ușor, subțire dar și puternic, șasiul intern fiind realizat din aliaj de aluminiu și magneziu, ce oferă cel mai bun raport rezistență mecanică / greutate. Device-ul se adaptează mediului înconjurător și creează teme utilizând combinații ale culorilor din jur, acestea completând starea și sentimentele trăite în mod unic.

AllviewX2SoulPRO

Cu o capacitate de 2700 mAh, bateria SDI oferă până la 13 ore în convorbire și până la 11 zile în stand-by. Bazat pe un sistem super inteligent de management al consumului, modul “Super Power Saving” de economisire a energiei, asigură utilizarea device-ului pe o perioadă de peste 100 de ore.

Experiența vizuală de excepție este întărită de display-ul de 5,2 inchi cu rezoluție Full HD și 442 ppi, construit utilizând tehnologia Full Lamination. Controlul prin gesturi transformă fiecare utilizare într-una rapidă, iar sunetul este redat la o calitate înaltă grație amplificatorului NXP, sistemului DTS și incintei acustice integrate.

Allview X2SoulPRO

Camera principală de 13 megapixeli model Sony IMX214 cu 6 lentile și cea frontală de 8 megapixeli, pun la dispoziție numeroase funcții precum Magic Focus, Tracks, Best Face, Best Image, Eraser, mod Profesional sau posibilitatea de separare a focusului de expunere.

În ceea ce privește performanța, X2 Soul PRO are integrat un procesor octa core pe 64 biți, 2 GB memorie RAM și rulează Android 5.0, Lollipop, sistem de operare optimizat pentru a funcționa pe 64 biți împreună cu aplicații și arhitecturi dedicate. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz reda elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă două porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.

Allview X2 Soul PRO este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 1.699 lei.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: ,