ASUS și Google anunță noile device-uri din seria Chrome

Scris de | 1 aprilie, 2015
ASUS  și Google anunță noile device-uri din seria Chrome

ASUS continuă parteneriatul inițiat cu Google și anunță lansarea noilor modele din seria Chrome: Chromebook C201, un laptop ce vine cu o baterie ce promite o durată de viață de 13 ore, Chromebook Flip C100, un model convertibil de 10 inchi, cu un design ultra-slim din aluminiu și Chromebit, un device ce include toate funcțiile clasice ale unui computer, dar care vine cu dimensiuni liliputane, de mărimea unui stick de memorie. Noile modele rulează Chrome OS.

ASUS Chromebook C201 (2)

ASUS Chromebook C201

ASUS Chromebook C201 este un laptop dotat cu o baterie care potrivit producătorului oferă 13 de utilizare. Modelul vine cu un ecran de 11,6 inchi, un touchpad suficient de mare, ce permite control prin gesturi și o tastatură de dimensiuni clasice, cu toate tastele consacrate. La interior găsim un procesor quad core Rockchip, ajutat de o memorie RAM de 2GB/4GB, în funcție de configurație. Pe partea de conectivitate avem WiFi 802.11ac și Bluetooth 4.0. ASUS Chromebook C201 va fi disponibil pe Amazon.com din luna mai, la un preț de 169 dolari.

ASUS Chromebook Flip (1)ASUS Chromebook Flip

ASUS Chromebook Flip este prima convertibilă touch de 10, ce vine cu o carcasă în întregime metalică și care poate fi transformată ușor în laptop sau tabletă, în funcție de scenariul dorit de utilizator. Pentru un plus de confort, platforma Chrome OS are funcția de touch optimizată pentru utilizarea mai facilă a funcțiilor precum Google Now, dar îmbunătățiri au fost aduse și funcției de recunoaștere vocală, respectiv recunoaștere text. Și acest model este motorizat tot de un procesor quad core Rockchip și va include în funcție de variantă o memorie RAM de 2 GB sau 4 GB. Mai găsim o baterie ce promite să reziste 8 ore, conectivitate WiFi 802.11ac și Bluetooth 4.0. ASUS Chromebook Flip va fi disponibilă pe BBY.com din luna iunie, la prețuri ce încep de la 249 dolari.

Asus Chromestick

ASUS Chromebit

ASUS Chromebit este primul device dintr-o nouă categorie de produse Chrome: vorbim de un dispozitiv ce se recomandă având toate funcțiile  unui computer, dar dimensiunile unui stick de memorie. Pentru moment acesta are următoarele caracteristici: procesor quad core Rockchip, conectivitate WiFi 802.11ac și Bluetooth 4.0. ASUS Chromebit va fi lansat pe piață anul acesta, fără a fi indicată o dată, iar potrivit ASUS prețul va fi mai mic de 100 de dolari.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,