Intel Romania Software Development Center oferă 13 poziții de internship studenților pasionați de tehnologie

Scris de | 22 aprilie, 2015

Intel Romania Software Development Center reeditează pentru a treia oară consecutiv programul de internship pe durata verii, Intel Summer Experience, în cadrul căruia studenţii pasionați de tehnologie şi inovaţie sunt aşteptaţi să îşi depună CV-urile. Succesul înregistrat în ediţiile anterioare a determinat Intel să crească numărul stagiilor oferite, astfel încât anul acesta sunt deschise 13 poziţii de internship.

Intel-Summer-Experience 2015-Cercul de Tehnologie

Stagiul de practică va începe pe 22 iunie și se va încheia pe 25 septembrie 2015. Pe parcursul celor trei luni petrecute în cadrul centrului de cercetare-dezvoltare software Intel, studenții vor lucra la proiecte tehnice sub îndrumarea inginerilor Intel, vor participa la cursuri de dezvoltare profesională și personală, dar și la activități de echipă.

La program sunt invitați să se înscrie studenți din anii I, al-II-lea și al III-lea, îndeosebi de la facultăți cu profil tehnic sau matematică. CV-urile pot fi depuse aici.

Toate stagiile de practică sunt remunerate și recunoscute ca practică de către facultățile din care provin studenții, în baza colaborării oficiale pe care Intel o are cu mediul universitar din România. În urma primelor ediții ale programului Intel Summer Experience au fost recrutați 23 de studenți, dintre care 11 lucrează în continuare pentru Intel.

Etichete: , , , , ,