Premiu de 30.000 euro pentru soluții Internet of Things înscrise în competiția internațională „Business Wall of Fame”

Scris de | 23 aprilie, 2015
Premiu de 30.000 euro pentru soluții Internet of Things înscrise în competiția internațională „Business Wall of Fame”

Telekom Romania anunţă lansarea celei de-a a doua ediții a concursului internațional „Business Wall of Fame” iniţiat de grupul Deutsche Telekom. Competiția vizează soluțiile inovatoare de tipul IoT (Internet of Things) dedicate companiilor. „Business Wall of Fame” se derulează în România și alte 7 ţări europene (Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia și Slovacia). Soluțiile de acest tip trebuie să fie deja disponibile la vânzare sau în stadiul de lansare pe piață.

wallofbusinessDezvoltatorii din România care îşi înscriu soluţiile Internet of Things în perioada 22 aprilie – 25 mai 2015 pe platforma www.wallofbusiness.ro au posibilitatea de a câștiga o campanie de promovare a soluției lor, dezvoltată de Telekom, în valoare de 30.000 de euro și de a deveni partener Telekom Romania. Soluția câștigătoare va fi desemnată în urma voturilor comunității de business, în perioada 11 mai – 22 iunie; primele 15 dintre ele care au adunat cele mai multe voturi vor fi ulterior evaluate și de un juriu de experți Telekom Romania. Compania-suporter a soluției  câștigătoare, care  a avut cel mai convingător argument în favoarea acesteia,  va beneficia la rândul său de o campanie de promovare în valoare de până la 20.000 de euro.

De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai bună soluție Internet of Things la nivel internațional, pe care Deutsche Telekom o va inlude în portofoliul celor 8 țări participante, aceasta având avantajul expunerii către clienții companii ai acestor state. Mai mult, va participa alături de Deutsche Telekom la un târg de profil, beneficiind de promovare în valoare de 10.000 euro.

Calendarul competiției

  • Înscrieri pentru dezvoltatorii de soluții de tip IoT: 22 aprilie – 25 mai 2015
  • Vot din partea comunității de business: 11 mai – 22 iunie 2015
  • Selectarea câștigătorului național: 7 iulie 2015.

Pentru mai multe informații despre competiție, dar şi pentru înregistrarea aplicaţiilor, accesaţi aici.

 

Etichete: , , , , ,