Clever Taxi este disponibilă și în Timișoara

Clever Taxi poate fi accesată și de timișoreni.

Scris de | 28 mai, 2015
Clever Taxi este disponibilă și în Timișoara

Aplicaţia Clever Taxi este disponibilă şi în Timișoara. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii timișoreni pot comanda cel mai apropiat taxi direct de pe smartphone, în doar câteva secunde.clever taxiClever Taxi este lider pe piaţa aplicațiilor de taxi, fiind singura aplicaţie de comandă a taxiului prin intermediul smartphone-urilor din România care reunește în același loc mai multe firme de taximetrie partenere şi cu cele mai multe comenzi procesate. În plus, aplicația Clever Taxi este singura aplicație din România care oferă clienților timișoreni și nu numai, posibilitatea de plată a cursei direct cu telefonul mobil prin SMS și card. Serviciul de plată prin SMS este disponibil exclusiv clienților Orange. Tot ce trebuie facut este selectarea opțiunii „Plata în aplicație” înainte de a trimite comanda de chemare a taxi.

Prin detectarea automată a străzii şi a numărului unde a fost făcută comanda, pentru a asigura un răspuns cât mai rapid din partea şoferilor, aplicaţia le oferă utilizatorilor o experienţă plăcută de utilizare. Odată efectuată comanda, aplicaţia permite urmărirea în timp real a traseului taxiului până la sosirea sa la destinaţie. De asemenea, salvează un istoric al comenzilor şi permite notarea şoferului de către utilizatori la finalul cursei.

Este singura aplicaţie de comandă taxi din România disponibilă pentru toate sistemele de operare: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS6, OS7 și OS 10.

Până în prezent, aplicaţia Clever Taxi a onorat peste 12.000.000 de comenzi în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti, Târgu Mureş, Galaţi, Sibiu, Târgu Mureș, iar de acum este prezentă şi în Timișoara.

Aici găsiți mai multe informaţii despre Clever Taxi.

Etichete: , , , , , , ,