Allview P6 Qmax:  display FHD de 5.95 inchi, procesor cu opt nuclee și 2 GB memorie RAM

Scris de | 16 iunie, 2015
Allview P6 Qmax:  display FHD de 5.95 inchi, procesor cu opt nuclee și 2 GB memorie RAM

Allview a anunțat astăzi lansarea unui nou telefon inteligent cu ecran mare, care întregește astfel familia sa de produse. Allview P6 Qmax este un phablet veritabil, cu un ecran IPS construit utilizând tehnologia Full Lamination, care măsoară 5.95 inchi și care se bucură de o rezoluție Full HD, 1920 x 1080 pixeli densitate a pixelilor de 370 ppi. Designul se remarcă printr-o construcție din aluminiu, fiind disponbil în versiune de alb sau negru.

La interior, P6 Qmax adăpostește un procesor octa-core de 1.7 GHz, o memorie RAM de 2 GB, procesor grafic Mali 450 și 16 GB spațiu de stocare ce poate fi extins prin atașarea unui card microSD în slotul disponibil de îndată ce capacul este îndepărtat. Chiar dacă se poartă în aceste zile telefoanele unibody, Allview încă oferă acces la baterie și la sloturile pentru cele două SIM-uri și cel pentru card microSD.

Camera principală utilizează un modul de 13 megapixeli cu mai multe funcții utile, iar cea frontală are 5 megapixeli, remarcându-se aici autofocus-ul, o caracteristică neîntâlnită pe foarte multe dintre camerele frontale ale telefoanelor inteligente. Telefonul filmează la rezoluție 1080p, iar funcția de stabilizare a imaginii va permite captarea unor filmări mai bune, fără mișcare masivă. Bateria are o capacitate de 3.000 mAh, care asigură pe hârtie până la 300 de ore de stand-by și până la 13 ore de convorbiri.

Allview P6 Qmax este disponibil începând de astăzi la precomandă la prețul de 1.099 lei, iar începând cu 23 iunie vor începe livrările către clienți.

Etichete: , ,