Konica Minolta lanseză seria de echipamente multifuncționale color bizhub C227 și C287

Noua serie reconfirmă preocuparea continuă a Konica Minolta pentru inovație și pentru eficientizarea mediilor de lucru moderne, în contextul transformării activității de birou și a nevoilor de printare din companii în ultimii ani.

Scris de | 8 decembrie, 2015
Konica Minolta lanseză seria de echipamente multifuncționale color bizhub C227 și C287

Angajații au nevoie de flexibilitate maximă pentru a putea printa oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv mobil, iar companiile trebuie să asigure cât mai multe opțiuni pentru transmiterea joburilor către echipamentele de printare. Seriile de echipamente multifuncționale color de la Konica Minolta îndeplinesc aceste cerințe prin furnizarea unor funcții moderne, precum accesul WiFi integrat, panouri de operare intuitive și individualizate sau cele mai recente tehnologii de interfață. Noile sisteme bizhub C227 și bizhub C287 sunt dotate cu un panou tactil de 7 inch și au încorporate tehnologile „Near Field Communication” (NFC) pentru dispozitivele Android și Bluetooth Low Energy pentru dispozitivele iOS, prin care utilizatorii conectează automat tabletele sau telefoanele inteligente la echipamentul de printare și beneficiază de confortul funcționalităților touch-to-print sau touch-to-scan.

Julien Azzi, Office Product Manager, Konica Minolta: “Suntem mândri să prezentăm clienților noștri o nouă serie de echipamente multifuncționale color care oferă funcții inteligente pentru simplificarea muncii de birou. Conform mesajului “Giving Shape to Ideas”, Konica Minolta a creat această nouă gamă de echipamente ca răspuns la nevoile clienților noștri.”

Mai mult decât un multifuncțional standard

Dincolo de aspectele de mobilitate, bizhub C227 și bizhub C287 oferă o multitudine de funcționalități care contribuie la eficientizarea activității angajaților. Ambele modele impresionează prin productivitate, volume mari de printare și capabilități extinse de finisare. Cu o dimensiune maximă a hârtiei A3 și viteză de printare alb-negru sau color de 22 ppm pentru bizhub C227 și 28 ppm pentru bizhub C287, aceste echipamente sunt adecvate tuturor cerințelor de printare, copiere și scanare din mediul de afaceri actual. În plus, acestea au integrate un IWS și un web browser care permit personalizarea panoului echipamentului. bizhub C227 DF-628 FS-534 PC-414 F 4c_300dpi

Printare durabilă și eficiență a costurilor

Noile multifuncționale A3 oferă și mai multă grijă pentru mediu. Datorită motorului compact, reproiectat, care duce la o reducere cu 15% a greutății, consumului minim de energie și diverselor îmbunătățiri hardware, noile echipamente bizhub au o amprentă de carbon redusă. Pe lângă protecția mediului, clienții obțin reduceri ale costurilor de energie și printează mult mai eficient.

Mai multe informații despre bizhub C227 sunt disponibile aici, iar despre bizhub C287 aici.

 

Etichete: