Digi Mobil prezintă două opțiuni pentru serviciul de date în roaming național, costul cumulat este de 3,4 euro

Roamingul național de voce în rețeaua Vodafone va fi oferit în continuare gratuit.

Scris de | 23 martie, 2016
Digi Mobil prezintă două opțiuni pentru serviciul de date în roaming național, costul cumulat este de 3,4 euro

Începând cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa două opțiuni pentru serviciul de date în roaming național care vor putea fi activate la cerere de toți clienții Digi Mobil, persoane fizice și juridice, care dețin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil.

1. Optiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

2. Optiunea +150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming național la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Opțiunea +150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opțiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Xperia Z3

 

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Opțiunile 100 MB și +150 MB la numărul *111# (USSD), parcurgând pașii indicați în mesajul de pe telefon. Opțiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate și se facturează în abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

 

Etichete:

Sursa: Digi Mobil lanseaza doua optiuni pentru serviciul de date in roaming national