Google Allo, noua aplicație de mesagerie pentru Android și iOS

Scris de | 21 septembrie, 2016
Google Allo, noua aplicație de mesagerie pentru Android și iOS

Google a lansat Google Allo, o nouă aplicație de mesagerie pentru Android și iOS. Google Allo ajută utilizatorii să-ți facă planuri, să găsească informații și să se exprime mai ușor în discuțiile cu prietenii.Google Allo (3)

Cateva dintre caracteristicile si functionalitatile Google Allo:

  • Smart Reply – Poti sa raspunzi mai repede atunci cand esti in miscare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera raspunsuri la fotografii si se imbunatateste pe masura ce este utilizat si se adapteaza la stilul utilizatorului
  • Foto, emoji, stickere – Poti comunica in Allo desenand pe poze, prin emoji si text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.
  • Google Assistant integrat in Allo – Nu mai trebuie sa-ti intrerupi discutia pentru a cauta anumite lucruri. Poti obtine raspunsuri din interfata Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinatii, zboruri sau poti traducere fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie sa tastezi @google in Allo.
  • Modul Icognito – Toate conversatiile sunt criptate in standarde precum Transport Layer Security (TLS). Exista insa pentru Allo si modul Icognito, precum in broswerul Chrome. Conversatiile in modul Icognito sunt criptate “end-to-end” si au caracteristici suplimentare de confidentialitate, precum notificari discrete si mesaje care expira.

Etichete:

Sursa: Say hello to Google Allo: a smarter messaging app