Sony Xperia 1 IV apare în primele imagini detaliate, cu un design rectangular

Scris de | 2 martie, 2022
Sony Xperia 1 IV apare în primele imagini detaliate, cu un design rectangular

Sony Xperia 1 IV şi-a început scăpările încă din ianuarie, iar acum continuă pe aceeaşi linie, cu o serie de imagini cu produsul. Zvonacul OnLeaks a publicat aceste imagini, care dezvăluie un design previzibil, rectangular.

Va avea o diagonală de 6.5 inch şi optează pentru un cititor de amprente fizic, integrat lateral. Dispune de jack audio de 3.5 mm, iar în spate se afla o cameră tripla cu un setup nu chiar diferit de cel de pe Xperia 1 III.

Unul dintre senzori ar fi dedicat unei camere telephoto, probabil periscopică. Ce putem anticipa cu siguranţă e faptul că telefonul va aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Ar putea avea 16 GB RAM şi 256 GB stocare, dar şi o baterie de 4500 mAh sau 5000 mAh cu încărcare la 45W.

Camerele din spate vor avea 3 senzori de 12 MP. Telefonul măsoară 164.7 x 70.8 x 8.3 mm şi nu pare a integra şi un buton fizic dedicat Google Assistant. Sony ar putea urma tradiţia de a ne oferi un panou OLED cu rezoluţie 4K aici, dar şi clasicele aplicaţii de captură Cinematica Video, dar şi una Photo. Ar fi cazul şi pentru o schimbare de Xperia UI, după ani buni de interfaţă păstrată în mare în aceleaşi linii.

Luna mai circulă drept perioada în care va debuta acest flagship.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , ,

Sursa: GSM Arena