Sony Xperia 1 IV apare în primele imagini detaliate, cu un design rectangular

Scris de | 2 martie, 2022
Sony Xperia 1 IV apare în primele imagini detaliate, cu un design rectangular

Sony Xperia 1 IV şi-a început scăpările încă din ianuarie, iar acum continuă pe aceeaşi linie, cu o serie de imagini cu produsul. Zvonacul OnLeaks a publicat aceste imagini, care dezvăluie un design previzibil, rectangular.

Va avea o diagonală de 6.5 inch şi optează pentru un cititor de amprente fizic, integrat lateral. Dispune de jack audio de 3.5 mm, iar în spate se afla o cameră tripla cu un setup nu chiar diferit de cel de pe Xperia 1 III.

Unul dintre senzori ar fi dedicat unei camere telephoto, probabil periscopică. Ce putem anticipa cu siguranţă e faptul că telefonul va aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Ar putea avea 16 GB RAM şi 256 GB stocare, dar şi o baterie de 4500 mAh sau 5000 mAh cu încărcare la 45W.

Camerele din spate vor avea 3 senzori de 12 MP. Telefonul măsoară 164.7 x 70.8 x 8.3 mm şi nu pare a integra şi un buton fizic dedicat Google Assistant. Sony ar putea urma tradiţia de a ne oferi un panou OLED cu rezoluţie 4K aici, dar şi clasicele aplicaţii de captură Cinematica Video, dar şi una Photo. Ar fi cazul şi pentru o schimbare de Xperia UI, după ani buni de interfaţă păstrată în mare în aceleaşi linii.

Luna mai circulă drept perioada în care va debuta acest flagship.

Etichete: , , ,

Sursa: GSM Arena