Kingston Digital lansează stick-urile USB securizate IronKey D300 și IronKey D300 Managed

• IronKey D300 și IronKey D300 Managed oferă cel mai mare grad de securitate pentru protecția informațiilor sensibile

Scris de | 25 octombrie, 2016
Kingston Digital lansează stick-urile USB securizate IronKey D300 și IronKey D300 Managed

Kingston Digital anunță lansarea stick-urilor USB securizate IronKey D300 și IronKey D300 Managed. Ambele USB-uri asigură un nivel avansat de criptare, care se bazează pe caracteristicile care au transformat IronKey într-un brand respectat pe segmentul securizării informațiilor sensibile. Kingston a achiziționat tehnologia USB și activele IronKey în februarie 2016.

IronKey D300 este certificat FIPS 140-2 Level 3, folosind algoritimul de criptare a datelor AES pe 256 biți, în modul XTS. USB-ul este protejat de o carcasă din zinc, rezistentă la apă până la adâncimea de 1,2 metri, în timp ce componentele din interior sunt etanșeizate într-o capsulă din rășini epoxidice pentru o securizare fizică.Kingstone IronKey D300 (2)

IronKey D300 utilizează un firmware semnat digital, care îl face imun la atacuri malware BadUSB și aplică un protocol complex de parolare* cu caracteristici minime, pentru a preveni accesul neautorizat. Criptarea și decriptarea se fac de către dispozitiv, fără a lăsa urme în sistemul gazdă, iar USB-ul se blochează automat și se reformatează după 10 încercări nereușite de atac.

„Combinația dintre memoriile Flash Kingston și soluțiile de criptare IronKey ne-au permis să creăm un USB performant și fiabil. Obiectivul nostru este de a pune la dispoziția cât mai multor organizații noul USB IronKey D300. Clienții care au nevoie de USB-uri criptate, atât cu management, cât și fără, vor descoperi în IronKey D300 o soluție modernă, accesibilă și rentabilă pentru a fi utilizată la locul de muncă”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.Kingstone IronKey D300 Managed

IronKey D300 Managed necesită IronKeyHYPERLINK „https://datalocker.com/ems/” EMS de la DataLocker®**, care permite managementul central al accesului și gradului de utilizare pentru mii de unități. IronKey EMS este o soluție de management flexibilă, care poate fi implementată atât în cloud, cât și on premise. Impune folosirea unor politici specifice de securitate, cum ar fi parole puternice și o limită de încercări și le permite administratorilor de sistem să dezactiveze de la distanță unitățile pierdute sau furate. Kingston și DataLocker au colaborat îndeaproape pentru dezvoltarea acestor soluții avansate de criptare cu sistem de management.

Ambele USB-uri nou-lansate oferă viteze de transfer a datelor echivalente USB 3.0 și sunt disponibile în variantele de capacitate de 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB și 128GB. IronKey D300 și IronKey D300 Managed dispun de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe informații, vizitați www.kingston.com.

Etichete: