Utilizatorii de cartelă Digi Mobil primesc trafic dublu de date, de până la 6 GB

Perioada de valabilitate a optiunilor Hipsterova, Bogatinov si Dinerovich este de o luna.

Scris de | 7 noiembrie, 2016
Utilizatorii de cartelă Digi Mobil primesc trafic dublu de date, de până la 6 GB

Digi Mobil lanseaza o oferta promotionala special creata pentru utilizatorii de cartele preplatite, care le aduce trafic dublu de date la optiunile Hipsterova, Bogatinov si Dinerovich. In perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, clientii noi si cei existenti vor primi primi gratuit dublul traficului inclus in optiunea aleasa, la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre optiunile mentionate.  Xperia Z3Optiunile au preturi cuprinse intre 2 euro (fara TVA) si 4 euro (fara TVA), iar utilizatorii cartelei Digi Mobil se bucura de minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, sute de minute nationale si trafic de date de pana la 6 GB in reteaua 3G. 

Astfel, la activarea Optiunii Hipsterova, pentru doar 2 euro (fara TVA), utilizatorii primesc minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 150 de minute nationale si 2 GB de trafic de date mobile. Pentru 3 euro (fara TVA), clientii care aleg Optiunea Bogatinov beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil, 250 de minute nationale si internet mobil de pana la 4 GB. Activarea Optiunii Dinerovich, pentru 4 euro (fara TVA), le aduce utilizatorilor 400 de minute disponibile in toate retelele nationale, SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil si 6 GB trafic de date.

Optiune Pret euro
(fara TVA)
Valabilitate Minute incluse SMS-uri incluse Trafic de date
In retea Nationale In retea
Hipsterova 2 1 luna Nelimitat 150 Nelimitat 2GB
Bogatinov 3 250 4GB
Dinerovic 4 400 6GB

Optiunile se activeaza prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la * 110# si urmand pasii din mesajul afisat pe ecranul telefonului. Perioada de valabilitate a optiunilor Hipsterova, Bogatinov si Dinerovich este de o luna si expira la ora 24 a ultimei zile din luna (exemplu: Daca optiunea se activeaza pe 19 octombrie, indiferent de ora – aceasta va expira pe 18 noiembrie la ora 23:59). Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la * 110# si alegerea meniului „Credit si Consum”, optiunea „Verifica credit”. 

Etichete:

Sursa: La cartela Digi Mobil, utilizatorii primesc trafic dublu de date pana la 6 GB