ASUS Lyra, un sistem Wi-Fi tri-band pentru întreaga casă

ASUS Lyra utilizează o tehnologie de rețea avansată pentru a elimina punctele moarte și pentru a furniza o acoperire fiabilă și sigură în fiecare colț.

Scris de | 26 septembrie, 2017
ASUS Lyra, un sistem Wi-Fi tri-band pentru întreaga casă

Sistemul Lyra este proiectat să simplifice rețeaua Wi-Fi. Lyra constă în până la cinci huburi inteligente ce încorporează antene și module Wi-Fi tri-band 802.11ac pentru a crea o singură rețea Wi-Fi, ce se organizează automat pentru a furniza semnal stabil, fără întreruperi pentru fiecare dispozitiv, în întreaga casă. Lyra permite legături fără întreruperi între camere și etaje, conectând automat dispozitivele la cel mai puternic semnal disponibil, fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului – acoperă până la 557 de metri pătrați, cu un singur nume de rețea (SSID).

 Arhitectura avansată de tip mesh a rețelei Lyra utilizează o frecvență dedicată de 5GHz, pentru a stabili conexiunile între huburi, ce este complet izolată de conexiunile dispozitivelor mobile. Aceasta lasă libere o bandă de 5GHz și una de 2.4GHz pentru conexiunile echipamentelor mobile, având performanțe mai bune pentru multiple dispozitive și mai puțină complexitate comparativ cu soluțiile alternative.Sistemul Wi-Fi încorporează și ASUS AiProtection, un sistem de securitate la nivel comercial, susținut de Trend Micro Smart Home Network, care blochează amenințările de pe Internet, înainte ca acestea să ajungă în rețea, iar dacă un dispozitiv infectat este detectat în rețea, AiProtection îl blochează instant pentru a preveni trimiterea oricărei informații personale către serverele malițioase.
Specificații principale ASUS Lyra

  • Antene: 7 interne (4 inteligente, 2 standard, una Bluetooth)
  • Frecvențe de operare: tri-band concurent: 2 x 5GHz / 1 x 2.4GHz
  • Transfer date Wi-Fi:2.4GHz până la 400Mbps; 5GHz (1) până la 867Mbps;5GHz (2) până la 867Mbps
  • Porturi I/O: hub primar: 1 x 1Gbps WAN, 1 x 1Gbps LAN; hub satelit: 2 x 1Gbps LAN
  • Standarde de rețea: IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IPv4, IPv6
  • Conținut pachet: Trei huburi Lyra, Adaptor alimentare, Cablu rețea RJ-45, Ghid de configurare rapidă
  • Dimensiuni: 15cm (diametru) x 4.5cm (înălțime)

 

Etichete: