Compania Sennheiser, renumită în în domeniul audio, construiește la Brașov cea de-a patra sa fabrică la nivel global

Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda și Statele Unite ale Americii, noua bază de producție va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață.

Scris de | 19 martie, 2018
Compania Sennheiser, renumită în în domeniul audio, construiește la Brașov cea de-a patra sa fabrică la nivel global
DCIM100MEDIADJI_0011.JPG

Prin investiția într-o nouă fabrică, Sennheiser intenționează să își întărească poziția pe piața Europeană de produse electronice. “De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adăugând: “Cu această nouă fabrică ne continuăm investițiile în independența care continuă să reprezinte calitatea distinctivă și avantajul Sennheiser ca o afacere de familie.”

“Unul dintre principalele motive pentru care am ales Brașovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană”, a declarat Daniel Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser. “Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu Industrial Park Brașov (IPB). Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie în a asigura standardele de înaltă calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre”, a completat Daniel Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.

După finalizarea construcției (în cadrul Industrial Park Brașov), programată anul acesta, fabrica din Brașov se va concentra inițial pe producția de electronice destinate publicului larg.

În total, Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări și parteneri comerciali în peste 50 de țări din întreaga lume. Cinci centre de inovație folosesc cercetări și procese de dezvoltare pentru a îmbunătăți puterea inovativă a specialiștilor audio.

Etichete: